Trailerkurser

At få sin hest op i en trailer kan for mange være et stort problem og en farlig udfordring. Dette skyldes ofte, at det at gå ind i en hestetrailer og blive transporteret ikke er en naturlig konstellation for hesten. Hesten kan sagtens transportere sig selv 30-40 km pr. dag, og har intet ønske om at lære at kunne blive kørt i en hestetrailer.
Det er menneskets ønske og behov, at hesten skal kunne transporteres via trailer. Derfor skylder vi hesten, at gøre det så naturligt for hesten som muligt, uden frygt og tvang, men med tillid og kommunikation samt masser af tid og tålmodighed.
På Ryttergaardens HorseManShipCenter kan du lære, hvordan du kan læsse din hest, så det er en god og sikker oplevelse for både dig og din hest. Lær hvordan du kan gøre traileren til hestens bedste ven, og hvordan du kan gøre læsning til en leg for både dig og hesten. Det garanteres ikke, at hesten går problemløst op i traileren inden kursets afslutning, men det garanteres, at du får et træningsprogram med hjem, der kan hjælpe dig med at løse dit trailer-problem.
 
NB: Hvis transport af egen hest ikke er muligt, kan du kontakte Ryttergaardens HorseManShipCenter angående afholdelse af kursus hos dig.
Alternativt kan du leje en hest på Ryttergaardens HorseManShipCenter, så du kan lære teknikkerne og overføre dem til din egen hest derhjemme.
 

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01