Ridelejre

På Ryttergaardens HorseManShipCenter kan du komme på ridelejr i påske-, sommer-, efterårs- og vinterferien samt diverse helligdage. Ridelejrene er niveauopdelte og varierer i indhold. Der er bl.a. ridelejre for begyndere, letøvede, øvede, blandede hold og langfartsridelejre.
Der undervises i Natural Horsemanship og Akademisk ridning på ridebanerne, i round-pen, som teori og i naturen 5-6 timer hver dag. Der rides i terrænnet, på ridestier, i sko-ven og til stranden. Om sommeren bades der med hestene. Om aftenen er der film-hygge, afslapning m.m.
Du kan medbringe din egen hest, eller låne en af Ryttergaardens elevheste. Vi finder en hest der passer til netop dit niveau.
Der vil maksimum være 10 deltagere pr. uge, så der er masser af plads til den enkelte deltager og til individuel undervisning.
Der serveres sund og velsmagende kost, og der overnattes i Ryttergaardens hygge-lige beboelsesvogne. Der er også mulighed for at medbringe eget telt, autocamper eller campingvogn. Du kan også vælge at sove hjemme og være dagelev.
Se endvidere praktiske oplysninger.
 

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01