Holistisk HesteKundSkab 3 - Harmoni

"Harmoni kan beskrives som en indre tilstand af ligevægt fysisk som spykisk"
 
Kurset tager udgangspunkt i, at opnå et så harmonisk forhold mellem hest og rytter som muligt. Et harmonisk forhold mellem hest og rytter tager i Holistisk HesteKundSkab udgangspunkt i, at al opbyggende omgang med heste bygger på personlig udvikling. For at forholdet mellem dig og din hest skal blive mere harmonisk, er det dig, der skal ændre dig, forbedre dig og udvikle dig og ikke hesten. Hesten er uden menneskets indblanding et stykke ren og ophøjet natur. Hesten er i sig selv ikke skabt til at bære en rytter. Derfor kræver det, hvis du vil opnå en harmonisk ridning, at du ved, hvordan du anatomisk korrekt opbygger hestens muskulatur, så den ikke tager skade af et liv som ridehest.
På kurset vil vi gå dybere ind i spørgsmål som: Er du og din hest i fysisk og psykisk ligevægt? Og hvad skal der til, hvis I ikke er det?
Kurset kan i højere grad end de foregående kurser tage udgangspunkt i deltagernes personlige ønsker og udfordringer, og dagsprogrammet fastlægges således tildels herudfra. Der lægges vægt på løsning af specifikke udfordringer eller problemer, som den enkelte deltager har svært ved at takle. Der skabes mulighed for fordybelse inden for et ønskeligt område af Holistisk Hestekundskab.
 

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01