Holistisk Hestekundskab

Holistisk Hestekundskab er en
vidensHolistisk Hestekundskabbasseret og helhedsorienteret tilgang til håndtering, træning og ridning af alle slags heste og ponyer.
Holistisk Hestekundskab fokuserer på at give den domisticerede hest så meget frihed som muligt, at give den et så naturligt liv som muligt og sørge for at den anatomisk, fysisk og psykisk er i balance, med og uden rytter, i menneskets verden, som nu engang er den verden, vi kan tilbyde vores heste at leve i.
Holistisk Hestekundskab tager
udgangsHolistisk Hestekundskabpunkt i, at det er hestens sprog der er fællesnævneren i forholdet mellem hest og menneske. Hestens sprog er et kropssprog, vi som mennesker må tilegne os og lære at forstå, hvis vi vil omgås dyrene med gensidig respekt, tillid og forståelse.For at opnå et positivt og givende forhold for både hest og menneske, er det nødvendigt at se på alle aspekter at hestenes trivsel og tilværelse, herunder bl.a. håndtering, fodring, træning, pasning, hovpleje, stald- og foldforhold.
Al kommunikation, træning og hånd-
Susanne Berg
tering at hesten foregår uden bid og andre kunstige hjælpemidler. 
Vi tager udgangspunkt i, at al sund og opbyggende beskæftigelse med heste handler om personlig udvikling. Hesten er i sig selv et stykke ren natur, som uden menneskers indblanding er helstøbt og unik.  
Vi fokuserer på kommunikation og tillid mellem hest og menneske og på forståelse af hestens naturlige behov og instinkter.
 
 
 
 
 

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01