Susanne Berg

Susanne Berg
 
Susanne Berg er indehaver af Ryttergaardens HorseManShipCenter. Hun  er uddannet cand. mag. i musikvidenskab, retorik og pædagogik fra Københavns Universitet og instruktør i Holistisk Hestekundskab. Hun  afholder erhvervskurser med hesten som læremester, herunder lederskabskurser, samarbejdskurser og kurser i udvikling af personlige kompetencer. Hun underviser børn og voksne i Holistisk Hestekundskab i form af undervisningslektioner, kurser og ridelejre. 
 
Susanne Berg har beskæftiget sig med musik, heste og ridning det meste af sit liv. Hun har bl.a. været traditionel dressurrytter og redet westernridning. Siden 2001 har Susanne Berg intensivt beskæftiget sig med Holistisk Hestekundskab, herunder Natural Horsemanship og akademisk dressur.
 
Susanne Berg har specialiceret sig i ridning uden bid og træning af heste uden nogen form for afstraffelsesmetoder eller kunstige hjælpemidler. Hun tager i sin undervisning og træning af heste og mennesker udgangspunkt i hvert enkelt individ og dets behov.
 
Susanne Berg har gennemført adskillige kurser hos Parelli-instruktører, Honza Blacha, Donald Newe m.fl. Derudover er hun inspireret af Monty Roberts, Klaus Ferdinand Hempfling og ikke mindst Alexander Nevzorov og Haute École skolen.
 
Susanne Berg har som instruktør i Holistisk Hestekundskab, musiklærer, musiker og rytter mange års undervisningserfaring af såvel voksne som børn, i større grupper såvel som i enetimer.
 
Undervisningen på Ryttergaardens HorseManShipCenter varetages af Susanne Berg
og tilknyttede instruktører, der alle er fagligt kompetente undervisere med bred pædagogisk erfaring og psykologisk indsigt.

Ryttergaardens HorseManShipCenter

Holistisk HesteKundSkab og Personlig Udvikling

 
Ryttergaardens HorseManShipCenter v/ Susanne Berg | Sletterhøjvej 9 Nakke, 4500 Nykøbing Sj.  | Tlf.: 30 25 96 01